Als je naar Dubai gaat, heb je meer dan genoeg keuze van waar je wilt gaan eten. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende restaurants te vinden in Dubai. Je kunt hier kiezen voor zowel luxe restaurants als hele simpele plekken, waardoor er voor ieder wel iets te vinden is. Om je een beetje verder te helpen voor je reis naar Dubai zijn hier de beste restaurants van Dubai.

Atmosphere in Burj Khalifa

Voor de mensen die graag ergens willen eten met een mooi uitzicht, is Atmosphere het perfecte restaurant. Dit restaurant bevindt zich op de 122e verdieping van de Burj Khalifa en het biedt haar gasten een prachtig uitzicht! Je hebt hier niet alleen uitzicht over de hele stad, maar je kan ook nog eens de Dubai Fountain ontzettend goed zien. Dit restaurant is dus een echte aanrader!

Pier 7

Hoewel de naam misschien misleidend is, is Pier 7 geen pier, maar een grote toren. Deze toren vind je aan de promenade langs het water van de Dubai Marina. In dit complex vind je meerdere heerlijke restaurants, waardoor je op één plek al meer dan genoeg keuze hebt. Een aanrader hier is bijvoorbeeld het restaurant ‘Cargo’, aangezien deze een fantastische sfeer heeft. Een ander voordeel aan het eten bij Pier 7 is dat het grote balkon een prachtig uitzicht geeft over de skyline van de Dubai Marina.

Grosvenor House

Grosvenor House is een complex in de Dubai Marina waar je ook meerdere restaurants kunt vinden. Een van de lekkerste restaurants hier is de Buddha Bar. Dit restaurant biedt haar gasten leuke muziek en een prachtige inrichting van het restaurant, waardoor je hier zeker weten een leuke avond zal hebben. Het eten hier moet je ook echt geprobeerd hebben voordat je weer vertrekt uit Dubai.

Een andere optie in het Grosvenor House is Indego by Vineet. Dit is een fantastisch Indiaas restaurant waar het eten gekookt wordt door de chef-kok Vineet. Wanneer je dit restaurant bezoekt tijdens je trip naar Dubai zal je vanzelf merken waarom dit restaurant een Michelin-ster heeft gekregen. Als laatste is Toro Toro ook een heel lekker restaurant. Hier krijg je onder anderen heerlijke biefstukken en de kaart is zowel uitgebreid als betaalbaar. Als je zin hebt in Latijns-Amerikaans eten, kan je dus het beste hierheen gaan. 

Bebabel

Het restaurant Bebabel is te vinden in de Dubai Mall en is een echte aanrader voor iedereen die Dubai bezoekt. Hier krijg je heerlijk Libanees eten. Het eten is echter niet de enige reden om naar dit restaurant te gaan, want het uitzicht van de Dubai Fountain wat je erbij krijgt, maakt de avond echt af.

Jones the Grocer

Als laatste moet je echt eens Jones the Grocer proberen wanneer je in Dubai bent. Hier kan je terecht voor zowel een heerlijk ontbijtje als een lekkere lunch. Jones the Grocer is een keten van lunchrooms en heeft daardoor niet alleen meerdere locaties in Dubai, maar ook nog eens in onder anderen Sydney en Abu Dhabi.