Houd je van pretparken en zoek je nog naar een leuke activiteit voor tijdens je reis naar Dubai? Bezoek dan eens het IMG Worlds of Legends pretpark in Dubai! Dit themapark is ontzettend leuk en een echte aanrader voor alle fans van superhelden, filmpersonages en tekenfilmfiguren. Niet alleen zal je hier de Marvel superhelden tegenkomen, zoals bijvoorbeeld Spiderman en The Hulk, maar ook figuren van bijvoorbeeld Cartoon Network. Je kan in het themapark genieten van verschillende attracties, lekker eten en je kunt gaan shoppen in de winkels.

De adventure zones

In IMG Worlds of Legends in Dubai is het park verdeeld in 5 verschillende adventure zones. De eerste hiervan is Marvel. In dit gebied vind je alles over de Marvel superhelden, zoals bijvoorbeeld The Avengers, Iron Man, Thor en The Hulk. Een andere leuke adventure zone is Lost Valley. Hier staat alles in het teken van dinosaurussen en hebben ze deze prehistorische wereld echt weer tot leven gebracht. Je vindt hier ook leuke dinosaurus attracties in de Dinosaur Adventure Zone! Deze attracties zijn leuk voor alle leeftijden, waardoor het vooral geschikt is voor families!

De derde adventure zone is Cartoon Network. Hier vind je allerlei attracties van verschillende Cartoon Network series, zoals The Powerpuff Girls, Ben 10 en The Amazing World of Gumball. Een andere adventure zone is de IMG Boulevard. Dit is de ontvangsthal van het pretpark. In dit gebied vind je allerlei interactieve attracties en zijn er veel winkels waar je naar hartenlust kunt gaan shoppen. Ook vind je hier meer dan genoeg restaurants en andere eetgelegenheden, waardoor jij en je familie je hier uren kunnen vermaken. Als laatste is er nog de adventure zone Novo Cinemas. Dit is een bioscoop met maar liefst 12 zalen waar de bezoekers van IMG Worlds of Legends films kunnen kijken!