Op zoek naar een modern verblijf met unieke ligging? Bekijk dan een van onze appartementen via Booking.com. U kunt eenvoudig en vertrouwd een van onze eigen appartementen boeken via Booking.com.

Kosten appartement huren in Dubai

Wellicht de meest belangrijke vraag voor veel potentiële huurders in Dubai; wat zijn de kosten? Dit is erg variabel. Het hangt er natuurlijk vanaf waar je wil wonen en hoe groot. Ook additionele factoren zoals faciliteiten spelen een rol. In principe dus niet heel veel anders dan wat wij in Nederland gewend zijn. Wanneer je rekening houdt met een huurprijs van € 1.500 – € 2.500 per maand, dan zit je in de meeste gevallen goed qua berekening.

Appartement huren Dubai lange termijn

Wanneer je Dubai gaat bezoeken voor een langere periode dan is er natuurlijk altijd wel over de prijs te onderhandelen. In dat geval hangt je korting deels af aan de onderhandeling met de verhuurder en de bezettingsgraad in het gebied.

Airbnb Dubai marina

Het gebied Dubai Marina is een uitstekende locatie om te verblijven. Het is zeer populair en goed gelegen voor al je uitjes en activiteiten. Daarnaast kiezen veel bezoekers voor Airbnb als boekingsplatform. Onze appartementen kun je ook direct huren op AirBnb:

The Address Marina Appartement 1

The Address Marina Appartement 2

Verhuizen naar Dubai

Wanneer je naar Dubai verhuist voor een langere periode, is het aan te raden om eerst een appartement te huren. Het is zeer gebruikelijk in Dubai om een plek te huren voor een aantal maanden. Kijk voor overige tips omtrent je verhuizing op onze pagina voor ‘verhuizen naar Dubai‘.

Appartement huren voor je vakantie in Dubai

Wanneer je een appartement wil huren in Dubai voor tijdens je vakantie dan kun je het beste gebruik maken van bestaande platformen. Denk hierbij aan onze Airbnb voorbeelden of via Booking.com. Lees ervaringen van voorgaande bezoekers en kom niet voor verrassingen te staan.