Over MijnDubai.nl

Vertrek naar Dubai

MijnDubai.nl is het portaal voor de vakantieliefhebber en emigrant naar Dubai. Als platform bieden wij kosteloos informatie aan en helpen wij mensen met hun reis naar Dubai. Daarnaast beheren wij diverse appartement in Dubai, waarmee wij direct een woonomgeving kunnen aanbieden.

Online Platform

Dubai reizen

De makelaars van MijnDubai.nl zijn actief in Dubai sinds 2014. Na verschillende jaren voor diverse vastgoedbedrijven gewerkt te hebben, is de keuze gemaakt voor een eigen kantoor. Speciaal voor Nederlandse en Belgische investeerders.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het luxe segment voor eindgebruikers vanaf € 1,000,000 en het begeleiden bij de aankoop en beheren van vastgoed portefeuilles van individuen of institutionele beleggers.

Tevens hebben wij de ervaring en juist contacten voor het aanvragen van ‘’resident visa’s’’ en het opzetten van bedrijven in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Of nu permanent of tijdelijk wil verblijven in Dubai, bij ons bent u aan het juiste adres.

Tot slot zijn onze makelaars ingeschreven bij de RERA (Real Estate Regulatory Agency) welke een overheidsinstantie is die toezicht houdt op de vastgoedsector in Dubai.

Image Icon

Ons Doel

Nederlandse en Belgische investeerders eenvoudig laten investeren in vastgoed in Dubai. Volledige ontzorging met een Nederlands sprekende makelaar in Dubai.

Image Icon

Onze Visie

Een succesvolle beleggingsonderneming zijn door de hoogste professionele normen toe te passen en voort te bouwen op onze beleggingservaring.

Image Icon

Onze Waarden

Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, excellentie, toewijding en transparantie.