Nieuwbouw vastgoed in Dubai

Dubai bouwt in een razend tempo aan nieuwe gebouwen. Nieuwbouw in Dubai is dan ook een hot item voor velen. Enerzijds zijn beleggers op zoek naar de meest aantrekkelijke investering in Dubai. Anderzijds zijn er veelal de expats en immigranten die het liefst in het mooiste en meeste luxe gebouw in Dubai willen wonen.

Nieuwbouw projecten in Dubai 2023

Voor het jaar 2023 staan er dan ook weer een aantal nieuwbouwprojecten op de agenda om afgerond te worden. De volgende projecten staan op de planning:

1. Madinat Jumeirah Living Asayel 1

Dit project is ontwikkeld door Dubai Holding en Umm Suqueim. De overdracht is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023. Prijzen starten vanaf circa AED 3,699,999.

2. Spring at Arabian Ranches 3

Dit project is ontwikkeld door Emaar en Arabian Ranches. De overdracht vindt naar verwachting plaats tijdens het vierde kwartaal van 2023. Prijzen starten vanaf circa AED 2,250,000.

3. La Rosa 2

Dit project is ontwikkeld door Dubai Properties en Villanova. De overdracht vindt naar verwachting plaats tijdens het eerste kwartaal van 2023. Prijzen starten vanaf circa AED 1,800,000 .

Mocht u toch meer interesse hebben om een huis te kopen in Dubai, kijkt u dan op de daarvoor bestemde pagina. Ook een huis huren in Dubai is bij ons een mogelijkheid.