Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten in Dubai met de kinderen? Of houden jij en je partner zelf van zwemmen? Ga dan eens naar het Wild Wadi Park in Dubai! Dit park is zowel leuk voor volwassenen als voor kinderen en er is meer dan genoeg te doen. Hieronder vertellen wij je meer over het Wild Wadi Park in Dubai!

Wat is er te doen in het Wild Wadi Park?

In het Wild Wadi Park vind je allerlei watervallen, surfmachines, palmbomen en meer dan genoeg glijbanen natuurlijk. Sterker nog: de grootste glijbaan ter wereld buiten Noord-Amerika is in dit waterpark! Je kan met de entreeprijs van alle attracties gebruik maken en je krijgt er ook een body board, reddingsvest of bijvoorbeeld rubberen band bij waar je dit nodig hebt. Ook krijg je een polsbandje om wanneer je naar binnen gaat. Dit kan je in het hele park handig gebruiken om te betalen en om je kluisje mee te openen.

In het Wild Wadi Park krijg je natuurlijk ook meer dan genoeg de gelegenheid om lekker te eten, zodat je niet zelf nog een lunch hoeft mee te nemen. Een van de leukste dingen van dit park is de hoogste glijbaan. Wanneer je hiervan af gaat, heb je zelfs nog een mooi uitzicht op het Burj Al Arab hotel!

Regels van het Wild Wadi Park

In het Wild Wadi Park zijn ook een aantal regels en kledingvoorschriften van toepassing. Zo is badkleding verplicht in het Wild Wadi Park en worden hier ook een aantal voorwaarden aan gesteld. Zo mag de badkleding niet transparant zijn en moeten badpakken vrij zijn van metaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen, ritsen of gespen bijvoorbeeld. Ook mag je hier geen kettingen dragen of andere accessoires die schadelijk zouden kunnen zijn voor de glijbanen. Verder zijn normale luiers niet toegestaan, maar moeten zwemluiers gedragen worden.

Hoe laat is het Wild Wadi Park open?

Het fijne aan dit park is dat deze het hele jaar door geopend is. Je kan dus 365 dagen per jaar naar het Wild Wadi Park gaan met je familie! De openingstijden kunnen echter wel lichtelijk afwijken per seizoen. Zo is het waterpark van november tot en met februari van 10:00 tot 18:00 geopend, terwijl dit van maart tot en met mei verlengd wordt naar 10:00 tot 19:00. In de zomermaanden van juni tot en met augustus kunnen bezoekers van 10:00 tot 18:00 gebruik maken van het Wild Wadi Park en in september en oktober weer van 10:00 tot 19:00. Je hebt hier dus het hele jaar door meer dan genoeg tijd om van alle attracties te genieten!

Openingstijden

  • November tot en met februari: 10:00 tot 18:00
  • Maart tot en met mei: 10:00 tot 19:00
  • Juni tot en met augustus: 10:00 tot 18:00
  • September en oktober: 10:00 tot 19:00