Bij MijnDubai.nl vind je diverse mogelijkheden om vliegtickets naar Dubai te boeken. Tegenwoordig regel je dat gemakkelijk online. De gemiddelde vliegduur vanaf Amsterdam naar Dubai is circa 6.5 uur.

Onderstaand vind je een aantal aanbieders van vliegtickets naar Dubai.

Vliegtickets Dubai Aanbieders

Bij wie je de vliegtickets naar Dubai boekt, hangt deels af van je voorkeuren. Zo kun je direct bij een vliegmaatschappij boeken, zoals bijvoorbeeld KLM/Air France of Emirates, maar wellicht kies je liever voor een deal in combinatie met een hotel. In dat geval kun je het beste boeken via vakantieorganisaties of reisbureaus.

Prijzen vliegtickets naar Dubai

Maak gebruik van onze handige links naar diverse aanbieders van vliegtickets naar Dubai, om prijzen van diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit kan soms behoorlijk oplopen en wat dat betreft is bij een dure reis naar Dubai, alles wat je bespaart mooi meegenomen. Skyscanner kan je daarnaast ook helpen bij het vergelijken van vliegtickets naar Dubai.

lufthansa logo
tix logo
prijsvrij logo
Qatar Airways Logo
transavia logo
trivago logo

Vliegveld van Dubai

Het vliegveld van Dubai is gelegen nabij het centrum. In 2019 ontving het vliegveld bijna 90 miljoen passagiers. De cijfers uit de jaren 2020, 2021 en 2022 geven geen representatief beeld van de populariteit, vanwege de pandemie en onzekerheden in de wereld.

Op het vliegveld van Dubai kijk jij je ogen uit. Je kunt er niet alleen goedkoop winkelen, maar je kunt er ook zwemmen, sporten en heerlijk tot rust komen met een Zen-tuin en een jacuzzi.

Op vakantie naar Dubai

Naast je vliegticket wil je ook graag goed voorbereid op reis gaan naar jouw bestemming: Dubai! Om die reden vind je op onze pagina ‘Vakantie in Dubai’ allerlei handige tips en informatie die je kunt gebruiken om jouw reis en verblijf nog aangenamer te maken.

Dubai Visum

Wanneer je naar Dubai reist zul je een visum nodig hebben om het land binnen te komen. Als houder van een Nederlands paspoort hoef je dit visum niet voor vertrek aan te vragen. Bij aankomst op het vliegveld kun je bij de immigratiebalie een stempel krijgen in je paspoort. Indien je een strafblad bezit, is het wel handig om eerst de toelating tot het land te laten toetsen, om zo niet voor verrassingen te komen te staan.

Reisbureau's

stip logo
suntip-logo