Dubai is een vrij grote stad met allerlei bezienswaardigheden verspreid door het hele emiraat, maar hierdoor kan het af en toe lastig zijn om een hotel te kiezen. Er zijn namelijk ontzettend veel goede hotels te vinden in allerlei verschillende gebieden van de stad. Om je verder op weg te helpen voor je volgende reis naar Dubai hebben we hieronder de beste hotels in Dubai op een rijtje gezet, zodat je makkelijker het juiste hotel kunt uitkiezen voor je vakantie!

The Palace Old Town

The Palace Old Town is een prachtig 5 sterren hotel dat zich direct naast de Dubai Fountain bevindt. Het hotel is in een Arabische stijl gebouwd en is onderdeel van het winkelcentrum Souk al Bahar. In dit hotel vind je 4 luxe restaurants, een eigen, Arabisch wellnesscentrum, een prachtig zwembad met palmbomen eromheen en kamers met een uitzicht op zowel de Dubai Fountain als de Burj Khalifa. Het mooiste uitzicht hierbij heb je in de avond na zonsondergang en tijdens de fonteinenshow.

Burj al Arab

Burj al Arab is het bekendste hotel van Dubai en voor goede redenen! Je vindt dit hotel aan de Jumeirah Beach Road in de buurt van het Umm Suqeim strand. Dit hotel is misschien nog wel het bekendste hotel ter wereld, aangezien dit het enige 7 sterren hotel is! De hotelkamers zijn echter wel niet voor iedereen geschikt, aangezien de goedkoopste kamers voor 2 mensen met 2 kinderen al €1.900 per nacht zijn! Sommige suites zijn zelfs meer dan €10.000 per nacht.

Mina A’Salam Hotel

Het Mina A’Salam Hotel is een hotel in het Madinat Jumeirah complex met 5 sterren. Dit hele complex heeft een prachtige Arabische stijl en je vindt hier dan ook meer dan genoeg heerlijke restaurants, een winkelcentrum en zelfs nog andere 5 sterren resorts. In het complex zijn ook allerlei waterpartijen gebouwd die de locatie zo uniek en prachtig maken. De bezoekers van de hotels van dit complex kunnen genieten van meerdere prive1 stranden, meer dan 40 restaurants, uitgaansgelegenheden en abra watertaxi’s om mee door het complex te reizen.

Le Royal Meridien Beach Resort

Het Le Royal Meridien Beach Resort is een prachtig hotel dat zich bevind in de Dubai Marina. Dit luxueuze resort heeft maar liefst 14 verschillende, internationale restaurants, een privé strand en meerdere zwembaden om uit te kiezen. Ook kan je hier heerlijk tot rust komen in hun eigen spa!

Atlantis The Palm Hotel

Het Atlantis The Palm Hotel is te vinden op het kunstmatige eiland Palm Jumeirah. Dit opvallende hotel heeft een perfecte ligging zo dicht bij de zee en een exclusief strand voor haar gasten. Het hotel zelf is ook lekker rustig, aangezien het een stukje van het drukke deel van Dubai af ligt. Hierdoor kan je heerlijk genieten van alle faciliteiten van dit mooie 5 sterren hotel.