Als je op reis gaat naar Dubai en je verschillende activiteiten wilt ondernemen en bezienswaardigheden wilt bezoeken, heb je op een gegeven moment wel ook vervoer nodig. Je zou natuurlijk met het openbaar vervoer kunnen gaan, maar de allerbeste en meest handige manier is om privévervoer te regelen. Hieronder vertellen we je meer over het huren van privévervoer in Dubai.

Een privérondvaart

Een hele leuke activiteit om te ondernemen in Dubai is het huren van een privérondvaart. Hiermee kan je door de jachthaven varen en Dubai vanaf het water zien. Ook neemt deze privérondvaart je mee langs Palm Jumeirah zodat je dit ook kunt bezichtigen.

Een privéjacht

Als je Dubai wil verkennen in stijl, zou je zelfs een privéjacht kunnen huren. Hierbij zijn er verschillende pakketten die je kunt kiezen. Zo zou je een tocht van 2 uur kunnen huren waarbij je rond de Burj Al-Arab zal varen. Als je meer zin hebt in een cruise, kan je echter ook een privé luxe jachtcruise boeken voor jou en je familie of partner. Verder zijn er ook nog genoeg andere privétours met een jacht te vinden in Dubai. Dit is de perfecte manier om Dubai in luxe te bezichtigen vanaf de waterkant!

Een privétour

Er zijn ook genoeg aanbieders te vinden die haar gasten een privétour door Dubai zelf aanbieden. Je kan bijvoorbeeld een privéauto huren met chauffeur die je naar allerlei bezienswaardigheden of andere activiteiten kan brengen. Je kan echter ook gaan voor een privétour van Dubai met de monorail en de Burj Khalifa die 4 uur duurt. Een andere leuke optie is een privétour naar Abu Dhabi met Qasr al Watan. De mogelijkheden lijken wel eindeloos!

Privétransfer

Wanneer je naar Dubai reist, moet je ook nog van het vliegveld naar het hotel of het appartement zien te komen. Een van de handigste opties hiervoor is het huren van privétransfer. Hierbij komt een chauffeur jou en je reisgezelschap ophalen en zet jullie af op de plek van bestemming. Deze optie is er uiteraard ook wanneer je Dubai (helaas) weer gaat verlaten en je vervoer naar het vliegveld nodig hebt.