Uw Nederlandse Makelaar in Dubai

MijnDubai.nl is uw Nederlandse makelaar in Dubai. Wij staan u bij, bij de aankoop en verkoopbegeleiding van vastgoed.

Bij onze projecten richten wij ons enkel op freehold gebieden wat inhoudt dat u 100% eigenaar bent en u bij aankoop van het vastgoed ook een ‘Title Deed’ of ‘Oqood’ (eigendomsakte) ontvangt die geregistreerd word bij de overheid.

Er zijn in theorie twee soorten verkoop die wij aanbieden:

1. Primaire verkoop: Overeenkomsten met alle grote ontwikkelaars zoals Emaar, Meraas, Dubai Properties, Nakheel etc.

2. Secundaire verkoop: Met een gespecialiseerd team en contacten zijn wij in staat scherpe deals voor u te vinden in de bruisende vastgoedmarkt van Dubai.

Wees goed voorbereid wanneer u een aankoop van een woning in Dubai wil doen. Bij voorkeur praat u met een makelaar in dezelfde taal. Onze Nederlandse experts staan u in het Nederlands te woord, vanuit Dubai.

Onze garanties en kernwaarden

Betrouwbaarheid

Excellentie

Toewijding

Transparantie

Wanneer u gaat investeren in Dubai vastgoed is het belangrijk dat u misverstanden voorkomt. Het spreken van dezelfde taal is hier een cruciaal voordeel. Weet u bijvoorbeeld wat de voor- en nadelen zijn bij het aankopen van vastgoed dat nog in ontwikkeling is? Maar ook wat uw rechten en plichten zijn en eventueel bijkomende kosten.

Met regelmaat krijgen wij ervaringen te horen van investeerders, of mensen die permanent in Dubai willen wonen, dat hen niet alles duidelijk is gemaakt. Is dit de schuld van de makelaar? Soms, maar een taalbarrière zorgt er soms ook voor dat belangrijke vragen niet gesteld of volledig beantwoord worden. In dat opzicht bent u bij MijnDubai aan het juiste adres met onze Nederlandstalige makelaar.

Met bijna een tiental jaren aan ervaring weten wij wat er speelt en waar u tegenaan kan lopen. Bij nieuwbouw projecten, aankoop, of verkoop.