Ben je nog op zoek naar een spannende activiteit om te doen in Dubai? Probeer dan eens Flyboarden! Dit is een watersport die perfect is voor alle waaghalzen en het zal zeker weten een van de spannendste activiteiten ooit zijn! Hieronder leggen we je meer uit over wat Flyboarden precies is en waar je dit kunt doen in Dubai.

Wat is Flyboarden precies?

Flyboarden is een extreme watersport, maar hoe werkt het precies? Bij Flyboarden sta je als het ware op een wakeboard, waarbij je voeten ook eraan vastzitten. Dit wakeboard wordt vervolgens door 2 krachtige waterstralen omhoog geduwd, waardoor het voelt alsof je zweeft! De waterstralen worden vanuit het wakeboard gepompt door 2 waterslangen van 18 meter, waardoor je maar liefst 10 meter hoog in de lucht kunt zweven!

Flyboarden in Dubai

Als je wil Flyboarden tijdens je trip naar Dubai kan je dit doen door een van de opties onderaan deze pagina aan te klikken. Bij deze ervaring zal je altijd te maken krijgen met ervaren instructeurs. Zij zullen je allerlei tips geven, waarmee jij de ervaring van je leven zult krijgen! In het begin lijkt het misschien nog eng, maar wanneer je eenmaal in de lucht hangt, gaat het verrassend makkelijk.

Flyboarden is inmiddels over de hele wereld bekend en je kan dit op meerdere locaties doen, maar in Dubai is toch wel een van de meest indrukwekkende plekken. Als je hier gaat Flyboarden, heb je namelijk het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, op de achtergrond staan!

Tickets Flyboarden

Om te kunnen Flyboarden in Dubai moet je er natuurlijk wel tickets voor kopen. Onderstaand kun je direct kiezen uit een aantal opties. Onthoud echter wel dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om deze watersport te kunnen beoefenen. Als je het leuk vindt om verschillende watersporten te beoefenen, heb je in Dubai ook nog genoeg andere opties. Zo kan je hier bijvoorbeeld ook duiken!